lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulu tuli taloon

Tämä viikonloppu on mennyt joulupuuhasteluissa tai oikeastaan joulukoristeluissa, varsinaiset joulupuuhat odottavat vielä tekijäänsä. 

Viime yönä tein hyllyn päälle ensimmäisen jouluasetelman. Ihastuin Emmauksen kirpputorilla näkemiini kirjakuusiin niin, että pakkohan niitä oli tehdä. Ohjeen löysin täältä: http://vintage-sunflower.blogspot.fi/2011/11/kirjakuusi-christmas-tree-from-book.html 

Ihanat keraamiset pikkuenkelit löysin samalla kirpputorireissulla ja toiselta ehdin jo katkaista päänkin. Onneksi on liimaa olemassa!






Meillä on keittiön seinällä metallivaijerista viritetty taideseinä, johon neidin piirustukset ja askartelut päätyvät aina ihasteltaviksi. Eilen tyhjensin koko vaijerin ja koristelin senkin joulutunnelmaan joulukortteja odottelemaan. Ihanat metallipallot ovat patterikäyttöiset ja löytyivät Claes Ohlsonilta.







Innostuin yksi ilta kokeilemaan paperinarupallojen tekemistä yhden facebook-ryhmän innoittamana. Jotenkin se ei ottanut luonnistuakseen, narut meni sotkuun ja liima sotki joka paikan. Sain kuitenkin jokusen ihan kelvollisen pallon aikaan, joten pakkohan niistä oli jotain keksiä. Värit eivät kunnolla erotu, mutta materiaalina neidin huoneen ikkunakoristeessa on pinkki ja hopea-valkoinen paperinaru.









Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ripustimme joulun tärkeimmän asian seinälle, nimittäin joulukalenterin. Pikkuneidin sanoin: "Vihdoinkin!"



Ihanaa pikkujouluviikonloppua lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti